van12tot18 agendavan12tot18 webshop
van12tot18 proefabonnementvan12tot18 estafette

Over Van 12 tot 18

Het voortgezet onderwijs is een uitdagend werkterrein met een hoge maatschappelijke relevantie. Het is belangrijk dat scholen goed geïnformeerd zijn over alle zaken die betrekking hebben op hun beroepspraktijk. Het onderwijsvakblad Van Twaalf tot Achttien sluit aan bij die behoefte.

Van Twaalf tot Achttien schrijft over zaken die het voortgezet onderwijs betreffen. Het spectrum van onderwerpen is breed, net als het voortgezet onderwijs zelf. De artikelen hebben altijd tot doel om het werk van de school te verrijken. Dat doen de artikelen door te duiden, te beschouwen of eenvoudigweg door informatie te geven. Soms gaat het over het ‘grote verhaal’ van onderwijs in Nederland, soms slechts over een specifiek thema dat wel in een algemene lezersbehoefte voorziet, bijvoorbeeld een thema als ‘ouderbetrokkenheid’. Van Twaalf tot Achttien schrijft voor de hele school; voor docenten, docententeams en management.

Van de Nederlandse Organisatie van Tijdschrift Uitgevers (NOTU) ontving Van Twaalf tot Achttien de eer die de abonnees het blad jaarlijks toekent: Van Twaalf tot Achttien hoort bij de drie beste vakbladen van Nederland op basis van de inhoud en de informatiemix. Daarnaast is Van Twaalf tot Achttien uitgeroepen tot het mooiste vakblad van Nederland.

Van Twaalf tot Achttien is een uitgave van Uitgeverij Ten Brink en verschijnt maandelijks, behalve in de maanden juli en augustus.

Abonneren >>
Inschrijven nieuwsbrief >>
Kennispartners >>